Baranya.hu

Az Ormánságról ír a Pécsi Borozó nyári száma

Négy oldalas cikk jelent meg az Ormánságról a Pécsi Borozó című országos magazin nyári számában, ebben szó esik többek között a gasztronómiáról, a természeti adottságokról, az ormánsági fakazettás templomokról is, és megtalálható az ormánsági kötött leves, a szármánt és a kelt rétes elkészítési módja is.
Az Ormánságról ír a Pécsi Borozó nyári száma

További jó hír, hogy készülőben van egy recepteskönyv, a benne szereplő recepteket 10 éves gondos kutatómunkával gyűjtötte össze és dolgozta fel Haraszti György szakács. A kézirat jelenleg feldolgozás alatt áll, bízunk abban, hogy 2018-ra közösen meg tudjuk jelentetni a kiadványt, mert úgy gondoljuk, hogy olyan gasztronómiai értéket képvisel, amit mindenképpen meg kell őrizni az utókor számára.




További hírek