Baranya.hu
Üdvözöljük Baranya vármegyében!

Baranya.hu

Koronavírussal kapcsolatos hírek

Hírek

Őri László: Az a cél, hogy megőrizzük Baranya békéjét és biztonságát, amely a fejlődés záloga

Kedden délelőtt a pártok között elsőként a FIDESZ- KDNP adta le a Baranya Vármegyei Önkormányzati listaállításhoz szükséges aláírások többszörösét. Őri László a párt Baranya vármegyei listavezetője elmondta, azért szeretnének dolgozni, hogy a baranyaiak a következő évtized nyertesei lehessenek.
Tovább

Őri László: Március 15-e a magyar nemzet öntudatra ébredésének az ünnepe

A drávaszögi Csúzán tartotta központi megemlékezését a Horvátországi Magyarok Demokratikus Közössége. Őri László, a Baranya Vármegyei Önkormányzat elnöke beszédében felelevenítette a 176 évvel ezelőtti pesti eseményeket, megidézte Petőfit és Kossuthot, valamint a baranyai hősöket: Batthyány Kázmért, Perczel Miklóst és a Csúzán eltemetett Ács Gedeon református lelkészt, akik örökre a szabadságszeretet és a hazaszeretet példaképei számunkra, mondta a vármegyei vezető.
Tovább

Mágocs fejlődik

Új élettel töltik meg a közösségi tereket Mágocson.
Tovább

Helyi termékekből összeállított csomagokat kaptak az ünnepek alatt dolgozó mentősök Baranyában

Idén sem feledkezett meg a Baranya Vármegyei Önkormányzat az ünnepek alatt is szolgálatot teljesítő mentősökről és a háziorvosi ügyeletben dolgozó egészségügyi szakemberekről. Őri László, a Baranya Vármegyei Önkormányzat elnöke csütörtökön 98 darab csomagot adott át a mentőszolgálat munkatársainak. Az ajándékcsomagokat december 24-én osztják ki a Baranyában szolgálatot teljesítők között.
Tovább

Összes hír

Baranyai városok

Események




Összes esemény



Útátadás Pécsváradon play

Útátadás Pécsváradon

Két felújított útszakaszt adtak át Pécsváradon, ezeket a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében hozták rendbe. Az átadón Madaras Zoltán, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke elmondta, hogy a 38 milliárdos keretből 2,3 milliárd forint jut a megyében az utak rendbetételére.

...az élet itt többről szól!