MEGHÍVÓ

2014-06-13
hir

A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Baranya Megyei Kormányhivatal dísztermében (Pécs, Papnövelde u. 5.) 2014. június 19-én (csütörtökön) 10.00 órai kezdettel ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

hir

A Baranya Megyei Horvát Önkormányzat felhívja az érintettek figyelmét, hogy a „Baranyai Horvátokért Díj”/”Za Baranjske Hrvate” 2014. évi adományozására indokolással ellátott javaslatot 2014. augusztus 31-ig lehet a Baranya Megyei Horvát Önkormányzat elnökéhez (7621 Pécs, Széchenyi tér 9.) eljuttatni.

 

TÁJÉKOZTATÁS TÉRÍTÉSI DÍJ RENDELETRŐL

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlése elfogadta 12/2014. (III. 17.) önkormányzati rendeletét, mely a személyes gondoskodást nyújtó szociális, gyermekjóléti ellátások és a köznevelési intézményekben biztosított szolgáltatások térítési díjairól szól.

A rendelet 2014. április 1-jén lépett hatályba.

A rendelet internet elérhetősége az alábbi: gov.pecs.hu oldalon az Önkormányzat/Testületi munka/Közgyűlési munka/Hozott rendeletek menüsor.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

A Baranya Megyei Horvát Önkormányzat pályázatot hirdet a megye területén működő horvát nemzetiségi önkormányzatok, közművelődési és oktatási intézmények számára a horvát nyelv, a helyi horvát hagyományok és kultúra valamint a hitélet ápolása területén 2014. május 1 – december 31. között megvalósuló tevékenységek és projektek megvalósításához. A pályázatok 1 példányban – a pályázati adatlap beküldésével – postai úton nyújthatók be a Baranya Megyei Horvát Önkormányzat címre (7621 Pécs, Széchenyi tér 9.). Beadási határidő: 2014. május 1 – május 20.

BMHO_adatlap

2014 BMHÖ_pályázati_felhívás_2014

 

MEGHÍVÓ

2014-04-17
hir

A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Baranya Megyei Kormányhivatal dísztermében (Pécs, Papnövelde u. 5.) 2014. április 17-én (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel ülést tart.

hir

Vegyen részt Ön is a megye fejlesztésében, projektötleteit ossza meg velünk, küldje el számunkra, hogy tudjuk, a megyében élőknek, dolgozóknak, vállalkozóknak mire van szüksége!

A projektgyűjtő adatlap Baranya megye fejlesztési programjának elkészítéséhez hozzájáruló kutatás, adatgyűjtés eszköze. Ezzel a felméréssel olyan információk gyűjtéséhez járul hozzá, melyekről jelenleg nem áll rendelkezésünkre adat. Együttműködésére mindenképpen számítunk, hiszen a helyi szereplők tapasztalatai, elképzelései, ismeretei nélkül nem lehetséges releváns, megfelelő fejlesztési program kialakítása.

A Projektgyűjtő Adatlap elérhető a http://www.fejlodobaranya.hu/projektgyujto-adatlap weboldalon.

MEGHÍVÓ

2014-02-12
hir

A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Baranya Megyei Kormányhivatal dísztermében (Pécs, Papnövelde u. 5.) 2014. február 20-án (csütörtökön) 10.00 órai kezdettel ülést tart.

vlogo

2/2014 (II. 10.) TVI vezetői határozat

MEGYEJÁRÁS

2014-02-04
hir

A Baranya Megyei Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő megyejárásra.

A 2014-2020 közötti Európai Uniós programozási időszak tervezését segítő megyei területfejlesztési részdokumentumok elkészítése, majd pedig a megye területén megvalósítandó projektek összeállításának folyamata egy új szakaszba érkezett el, ahol az Önök segítségével elkészült a megyei területfejlesztési koncepciót és környezeti hatásvizsgálatot a megyejárás során szeretnénk bemutatni Önöknek.

A megyejárás meghívója és a helyszínek listája a www.fejlodobaranya.hu weboldalon a “Letölthető dokumentumok”, valamint a “Hírek” menüpont alatt is megtalálható, melyet folyamatosan frissítünk.

Megjelenésére feltétlenül számítunk!

hir

A mai naptól a Baranya Megyei Önkormányzat hivatalos honlapján a TERÜLETFEJLESZTÉS  menüpont alatt elérhető a Baranya Megyei Területfejlesztési Koncepció (BMTK) javaslattevő fázisának és környezeti vizsgálatának munkaanyaga.

 

A koncepcióval és a környezeti vizsgálattal kapcsolatos észrevételeket, véleményeket 2014. február 10-ig várja a megyei önkormányzat postai úton (7621 Pécs, Széchenyi tér 9. – kérem a borítékra írják rá: „BMTK vélemény”) vagy elektronikus formában (fejlesztes@baranya.hu e-mail címre).