MEGHÍVÓ

2014-04-17
hir

A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Baranya Megyei Kormányhivatal dísztermében (Pécs, Papnövelde u. 5.) 2014. április 17-én (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel ülést tart.

hir

Vegyen részt Ön is a megye fejlesztésében, projektötleteit ossza meg velünk, küldje el számunkra, hogy tudjuk, a megyében élőknek, dolgozóknak, vállalkozóknak mire van szüksége!

A projektgyűjtő adatlap Baranya megye fejlesztési programjának elkészítéséhez hozzájáruló kutatás, adatgyűjtés eszköze. Ezzel a felméréssel olyan információk gyűjtéséhez járul hozzá, melyekről jelenleg nem áll rendelkezésünkre adat. Együttműködésére mindenképpen számítunk, hiszen a helyi szereplők tapasztalatai, elképzelései, ismeretei nélkül nem lehetséges releváns, megfelelő fejlesztési program kialakítása.

A Projektgyűjtő Adatlap elérhető a http://www.fejlodobaranya.hu/projektgyujto-adatlap weboldalon.

MEGHÍVÓ

2014-02-12
hir

A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Baranya Megyei Kormányhivatal dísztermében (Pécs, Papnövelde u. 5.) 2014. február 20-án (csütörtökön) 10.00 órai kezdettel ülést tart.

vlogo

2/2014 (II. 10.) TVI vezetői határozat

MEGYEJÁRÁS

2014-02-04
hir

A Baranya Megyei Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő megyejárásra.

A 2014-2020 közötti Európai Uniós programozási időszak tervezését segítő megyei területfejlesztési részdokumentumok elkészítése, majd pedig a megye területén megvalósítandó projektek összeállításának folyamata egy új szakaszba érkezett el, ahol az Önök segítségével elkészült a megyei területfejlesztési koncepciót és környezeti hatásvizsgálatot a megyejárás során szeretnénk bemutatni Önöknek.

A megyejárás meghívója és a helyszínek listája a www.fejlodobaranya.hu weboldalon a “Letölthető dokumentumok”, valamint a “Hírek” menüpont alatt is megtalálható, melyet folyamatosan frissítünk.

Megjelenésére feltétlenül számítunk!

hir

A mai naptól a Baranya Megyei Önkormányzat hivatalos honlapján a TERÜLETFEJLESZTÉS  menüpont alatt elérhető a Baranya Megyei Területfejlesztési Koncepció (BMTK) javaslattevő fázisának és környezeti vizsgálatának munkaanyaga.

 

A koncepcióval és a környezeti vizsgálattal kapcsolatos észrevételeket, véleményeket 2014. február 10-ig várja a megyei önkormányzat postai úton (7621 Pécs, Széchenyi tér 9. – kérem a borítékra írják rá: „BMTK vélemény”) vagy elektronikus formában (fejlesztes@baranya.hu e-mail címre).

hir

A lakosságot egyre több környezeti veszélyhelyzet fenyegeti napjainkban, és ezek sokszor a legváratlanabb időszakokban csapnak le. Az okostelefonok és a táblagépek valamilyen formán már a lakosság nagy részénél jelen vannak. Így a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ingyenesen letölthető veszélyhelyzeti tájékoztató rendszert (VÉSZ) dolgozott ki.

 

hir

A Baranya Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat 2013. december 13-án (péntek) 15.00 órakor közmeghallgatást tart a Baranya Megyei Önkormányzati Hivatal (Pécs, Széchenyi tér 9.) épületének földszint 07-es tanácskozótermében.

A közmeghallgatás témája:

 

hir

A Baranya Megyei Német Önkormányzat 2013. december 16-án 15.30 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Baranya Megyei Önkormányzati Hivatal fszt. 07-es tárgyalóteremben (Pécs, Széchenyi tér 9.).

A közmeghallgatás témája:
 

hir

A Baranya Megyei Horvát Önkormányzat 2013. november 22-én 18. 00 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Felsőszentmártoni Művelődési Ház épületében (7968 Felsőszentmárton, Kossuth u. 4.) a Baranya Megyei Horvát Nap keretében.

A közmeghallgatás tárgya a Baranya Megyei Horvát Önkormányzat 2013. évi munkája.